Zdravím, chci se zeptat, jaká je nejaktuálnější verze Obsahu SD Karty a kde ji lze případně stáhnout. Vím, že na stránkách FrSky je poslední verze V2.3 - 20. Ale bojím se ji aplikovat - rozhodně přijdu o veškerou češtinu.
Díky předem za info.
Obsah SD karty
Re: Obsah SD karty
Pokud máš v rádiu OpenTX, tak nic novějšího není.
A pokud všechno funguje, tak asi není úplně důvod hledat něco novějšího, ne?
Jinak obsahy SD pro OpenTX jsou třeba tu: https://downloads.open-tx.org/2.3/release/sdcard/
a obsahují i české hlášky...
Obdobně se dají najít obsahy SD pro EdgeTX.
A pokud všechno funguje, tak asi není úplně důvod hledat něco novějšího, ne?
Jinak obsahy SD pro OpenTX jsou třeba tu: https://downloads.open-tx.org/2.3/release/sdcard/
a obsahují i české hlášky...
Obdobně se dají najít obsahy SD pro EdgeTX.
(šroubovák | kleště | měřák | pájka | drátky | několik létajících, jezdících a plavajícich strojů)
Díky, ale důvod pro aktualizaci právě mám. Skript SXR.lua mi blbne, resp. není tam řádek Quick mode Enable/Disable a ve výsledku mi nejde přepínat režim (módy) stabilizace na Rx a přijímač stále "visí" v režimu Autolevel 

Tak zrovna SxR script je čistě FrSky, takže zkus přímo FrSky stránky.
Jestli Rx "visí" v autolevel, je nejspíš tím, co se do něj posílá, ne? (ch9-ch12) viz návod.
Jestli Rx "visí" v autolevel, je nejspíš tím, co se do něj posílá, ne? (ch9-ch12) viz návod.
(šroubovák | kleště | měřák | pájka | drátky | několik létajících, jezdících a plavajícich strojů)
No, divné je, že to mám vše x krát zkontrolované tj.
- při natažení dat z Rx - přes STK Free Link - je Quick Mode aktivní (zaškrtnutý) a též volba SXR enable (tj. stabilizace aktivní)
- signály na monitoru CH9 (zisk G.), CH10 (mody), CH12 (panické tlačítko-Autolevel) - vše je, jak má být dle návodu.
Jen právě konfigurace S6R pomocí telemetrie a lua skriptu je podivná chybějící volbou Quick Mode. Ani při editaci skriptu SXR.lua tam řetězec "Quick mode" vůbec není.
- při natažení dat z Rx - přes STK Free Link - je Quick Mode aktivní (zaškrtnutý) a též volba SXR enable (tj. stabilizace aktivní)
- signály na monitoru CH9 (zisk G.), CH10 (mody), CH12 (panické tlačítko-Autolevel) - vše je, jak má být dle návodu.
Jen právě konfigurace S6R pomocí telemetrie a lua skriptu je podivná chybějící volbou Quick Mode. Ani při editaci skriptu SXR.lua tam řetězec "Quick mode" vůbec není.
V LUA, co je na webu FrSky ten "quict mode" vidím... (viz link výš)