Zpomalení serv na servech klapek a odtokovky
Zpomalení serv na servech klapek a odtokovky
Nastavil jsem komplet odtokovku a klapky na různé letové režimy. Nastavil jsem i zpomalení na serva a stala se zajímavá věc. Serva která jsou zpomalená na přepínání mezi letovými režimy začala chodil pomaleji i na ovládání kniplem. Pokud odstraním zpomalení ,serva začnou chodit běžnou rychlostí.
Re: Zpomalení serv na servech klapek a odtokovky
Jestli funguje simulátor ETHOSu (v1.6.0) stejně jako rádia, tak se mi takový mix napípat nepodařilo ani přes extra kanál, ani přes proměnnou. Jde vůbec v EHTOSu do jednoho výstupnícho kanálu pustiit "std" zdroj + zpomalený zdroj?
Mě se TO zatím nepodařilo. Bude někdo lepší?
Určitě jo!
Mě se TO zatím nepodařilo. Bude někdo lepší?

(šroubovák | kleště | měřák | pájka | drátky | několik létajících, jezdících a plavajícich strojů)
Pokud jsou zpomalená přímo serva, tak opravdu budou zpomalená všude. Je třeba udělat zpomalení při přechodu z letové fáze do letové fáze.
Kenumis
X10S - ETHOS
X10S - ETHOS
Jestli jsem dobře pochopil,tak přímo v položce letové režimy. Děkuju, vyzkouším.
Letové režimy dokáží zpomalit přechod kanálů, pokud při přepnutí režimu dochází ke skokovému přechodu kanálu. Nejsem si jistý, jestli je přepínání režimů na nastavení odtokovky nejlepší prostředek. Ale může být, že bude N letových režimů, v každém napevno nastavená odtokovka na nějakou hodnotu, přepnutí režimu pak plynule přesune odtokovku na požadovanou hodnotu.
(šroubovák | kleště | měřák | pájka | drátky | několik létajících, jezdících a plavajícich strojů)
Jo funguje,tak děkuju. S temi letovymi rezimyt to ještě musim domyslet,co bude optimální oproti zvyku z minuleho radia,abych to neměl úplně jinak.