Porovnání vysílačů

Jara11

Porovnání vysílačů

Příspěvek od Jara11 »

Poslední dobou sleduju na bazarech v SRN a Rakousku, jak se prodávají FrSky x20.... Většinou je uveden důvod přechod na vyšší verzi. Když porovnávám vysílače v tabulce a jejich vlastnosti a pominu něco více duralu, méně plastu a vzhled, nějak mi připadá ,že je to vše cca shodné. Ano x20s má sluchátka BT R nikoli. To je mi jasný. Přitom cena u dražších verzí je jednou taková. Pokud je stejný Ethos, co by mi mohlo chybět při zakoupení soupravy do 15t.Kč. Má to jiné možnosti v programování?

Symplex

Re: Porovnání vysílačů

Příspěvek od Symplex »

Podrobné srovnání nevím, ale pro mě by rozhodovalo umístění dat ve flash paměti a ne na SD jako má X20. SD karta je zdrojem možných problémů.
Sám mám XE, která už má vše ve flash paměti.

Jara11

Příspěvek od Jara11 »

Děkuju za názor. To mi nějak nedošlo, ale něco by na tom mohlo být. Děkuju.

pstasek

Příspěvek od pstasek »

Programování je stejné. Rozdíl je v hardware výbavě.

Upravená ergonomie, Interní paměť, modul podporuje navíc TW přijímače, 2 trimy navíc. Naopak R má proti S "obyčejné" kniply, chybí Bluetooth audio (neplést s trenérem a přenosem souborů, to mají všechny). RS má navíc lepší kniply s vibracemi na páčkách (třeba pro signalizaci pádovky) a možností plynulého nastavení omezení chodu.

Jara11

Příspěvek od Jara11 »

Jo paráda. Tak asi jediný bt sluchátka u vyšších verzí by mi chybělo . Ale to by snad mělo jít pořešit. Tak ještě získat odvahu,koupit a doufat že se dostanu o kousek dál než u MPX.

Odpovědět

Zpět na „Obecná diskuze“