Založím tedy první téma této kategorie. Rád bych Vám představil svou přestavbu traktoru od firmy Bruder. Původně se jednalo o model pro děti. Hračky od této firmy vynikají velkou houževnatostí a pěknými detaily.
Přestavbu jsem začal na jaře roku 2019. Pojízdný byl model asi za 3 měsíce. Ovšem detaily a všechny doplňky jsem "tunil" až do nedávných dob. Veškeré ovládání modelu (hlavně co se týká světel) jsem konzultoval přímo s John Deere Praha, zástupce pro prodej traktorů pro ČR. Model ovládám Frsky Horus X10s Express, přijímač Archer R8 Pro, SBUS to PWM decoder, FLVSS a Frsky SBEC 8A.
V OpenTX mám asi jako nejzajímavější funkci nastavenou na závislost rychlosti jednotlivých pásů vůči zatáčení.
Mám nastaven "diferenciál", který funguje jako klasický. Tj. když se traktor zlomí doprava, pravé motory uberou na otáčkách. Ovšem při jízdě vzad je toto nežádoucí (vzhledem k pwm signálu) a musí se to dít naopak. Tudíž na knipl plynu mám nastaven logický spínač, který přepíná mezi křivkou jízdy vpřed/vzad.
Pro představu přidám pár fotografií. Bohužel ze stavby nemám ani jednu (když robím, nefotím

A ještě video: