Bindovani

Roman_rc.pilot
Příspěvky: 16
Registrován: ned 26. dub 2020 20:58:34

Bindovani

Příspěvek od Roman_rc.pilot » pát 08. kvě 2020 19:41:47

panove, mel jsem x7s nabindovano na X8R. Ted tento prijimac potrebuji prebindovat na Horus, jak na to? Doufam, ze nemusi prijimac ven, nebo me je*ne :D

Uživatelský avatar
ellet
Příspěvky: 245
Registrován: úte 14. kvě 2019 17:37:26
Bydliště: Vysočina

Re: Bindovani

Příspěvek od ellet » pát 08. kvě 2020 19:51:53

Roman_rc.pilot píše:
pát 08. kvě 2020 19:41:47
... Doufam, ze nemusi prijimac ven...
No nemusí, ale ty se musíš dostat na bindovací tlačítko :lol: , jinak musí. :(

Roman_rc.pilot
Příspěvky: 16
Registrován: ned 26. dub 2020 20:58:34

Re: Bindovani

Příspěvek od Roman_rc.pilot » pát 08. kvě 2020 20:30:43

To se dostanu, kdyz zmacknu f/s a zapnu, nefunguje to...

virdzek
Příspěvky: 41
Registrován: úte 06. srp 2019 16:05:55

Re: Bindovani

Příspěvek od virdzek » pát 08. kvě 2020 21:53:28

Stlacit a drzat F/S , zapnut napajanie prijimaca , zapnut vysielac do bind modu...
Ak to nejde, skus zvacsit vzdialenost prijimac-vysielac aspon na 1-2 metre.
A ak to stale nejde , napada ma uz len rozdielne verzie firmwaru (verzie protokolu) v prijimaci a vysielaci , to potom nabindovat nejde...
Napr. ACCST 1.0 nepasuje na verziu 2.0 ci 2.1.
Takze prepalit na rovnaku verziu.

Roman_rc.pilot
Příspěvky: 16
Registrován: ned 26. dub 2020 20:58:34

Re: Bindovani

Příspěvek od Roman_rc.pilot » pát 08. kvě 2020 22:00:39

Vsechni je fungl nove, takze jsem vysledoval, ze je vysilacka asi spatna, nebo spatne prehrana. Kdyz ji zapojim k PC na USB mod, nenajde ani kartu. Mam druhe radio taky nove x7s a to jsem naparoval 5x za sebou. Takze Horus na reklamaci nebo nevim.... Kurva!!

virdzek
Příspěvky: 41
Registrován: úte 06. srp 2019 16:05:55

Re: Bindovani

Příspěvek od virdzek » sob 09. kvě 2020 15:17:05

Nemusi byt zla. Moze to byt gulas vo firmwaroch , na vysielacke je iny ako v prijimaci.
Skus predebatovat s predajcom.

Alebo ma este napadlo, ak mas radio s ACCESS a prijimace ACCST , bud to nepojde alebo sa da zvolit typ protokolu na vysielacke pred bindovanim, neviem presne ako to je na ACCESS.

Uživatelský avatar
ellet
Příspěvky: 245
Registrován: úte 14. kvě 2019 17:37:26
Bydliště: Vysočina

Re: Bindovani

Příspěvek od ellet » ned 10. kvě 2020 10:19:49

Roman_rc.pilot píše:
pát 08. kvě 2020 22:00:39
... Kdyz ji zapojim k PC na USB mod, nenajde ani kartu..
To, že ACCST V1 a ACCST V2 spolu nekomunikuje určitě víš, bylo to napsáno mnohokrát. Zaujal mě problém s kartou. Můžeš kartu číst a procházet její složky přímo na vysílači (bez PC)? Možná bych zkusil očistit kontakty karty a nebo lépe - použít jinou. Základ je, že musí všechno fungovat.

Odpovědět