Flash?

hipa

Flash?

Příspěvek od hipa »

Ahoj, našel jsem v šuplíku přijímač X6r. Úplně,, nový,, a nepoužitý. Koupený bůhví kdy a bůhví kde. Chci ho provozovat s Taranisem Q X7S. Problém je že rádio je EU LBT a přijímač asi ne. Bude to fungovat? Asi ne, co? Takže, jak flashnout přijímač na EU? Káblík STK jsem si koupil. I sem si koupil kvůli tomu noťas. Jsem ale ztracen. Díky

prikrylm

Re: Flash?

Příspěvek od prikrylm »

Asi nejjednodušší je stáhnout FW (je to zip), ze zip vybrat soubor "X8R_ACCST_2.1.0_LBT.frk" (stejný pro x8r i x6r), nahrát na sd kartu rádia, rádio propojit std 3žílovým kabelem s.port-s.port k přijímači a v rádiu, v system menu vybrat obsah SD karty, najít nahraný fw, dlouze ENTER a vybrat "nahrát do zařízení/příjímač" (nebo jak to tam je), počkat, hotovo...
image.png
Podrobněji? Obrázky?
(šroubovák | kleště | měřák | pájka | drátky | několik létajících, jezdících a plavajícich strojů)

hipa

Příspěvek od hipa »

To jsem přesně udělal, akorát s Taranisem +, ale možnost Flash tam nebyla, pouze smazat. Tak to zkusím s Qx7. Ale zase jakej káblík. Tam jsem musel prohodit na jedný straně černej a červenej. Tady ne?

hipa

Příspěvek od hipa »

Takže vrátit červenej doprostřed?
Přílohy
IMG_20250926_214958.jpg

hipa

Příspěvek od hipa »

Děkuju, tak jsem to nakonec rozchodil. Díky Ti👍

prikrylm

Příspěvek od prikrylm »

👍
(šroubovák | kleště | měřák | pájka | drátky | několik létajících, jezdících a plavajícich strojů)

Odpovědět

Zpět na „Řada X“