Propojení učitel / žák
Propojení učitel / žák
Zdravím Vás všechny ve spolek. Potřeboval bych poradit - Snážím se propojit Tandem XE a Horuse X12s ( access) oba Ethos poslední verze , jako učitel a žák. Zkoušel jsem to přes BT modul (rádia se viděla) a i propojit kabelem a žádná odezva na servech modelu nebyla. Můžete mi někdo prosím poradit / nasměrovat jak na to? Děkuji předem
Re: Propojení učitel / žák
Pokud nemá X12S vyměněný PARA modul, je možné ho použít pouze jako žákovské rádio (slave). U učitele je pak třeba nastavit podmínku, během které se aktivuje ovládání z žákovského rádia.
Vzdálenost, na kterou bezdrátový přenos funguje je poměrně malá, pozor na dosah.
Vzdálenost, na kterou bezdrátový přenos funguje je poměrně malá, pozor na dosah.
Děkuji za odpověď, přesně takto to mám, X12s jako žák a Tandem XE jako učitel. Dokonce i aktivace učitele pomocí přepínače. A pro jistotu propojeno kabelem. a stejně se nadaří.
chtěl bych se zeptat, podařilo se vám to nějak zprovoznit?
Mám obdobný problém, dvě radia X14, sparováno přes bluetooth, zařízení se vidí.
Učitel vidí kanály, ale nemůže je ovládat. Spínač pro aktivní režim mám nastavený na "SD nahoru"
Mám obdobný problém, dvě radia X14, sparováno přes bluetooth, zařízení se vidí.
Učitel vidí kanály, ale nemůže je ovládat. Spínač pro aktivní režim mám nastavený na "SD nahoru"