Zálohování modelu
Zálohování modelu
Dobrý den, pokud spustim Etos s připojeným vysílačem, uložím na pc zvolené soubory. Jak ale zpět do vysílače? Připojím vysílač,spstim Etos ,zakliknu nastavení modelů, ty se mi zobrazi, mimo to vidím poslední zálohu - datum,hodiny a kde je v pc ulozena.Dale je možno zvolit záloha a obnova. Obojí po odkliknuti ale vypadá, ze jednim se stáhne do pc zvolené a druhé, že to stáhne pouze rozdíly ,které vznikly od posledniho stažení. Nechybí mi tam ještě nějaká moznost?
Re: Zálohování modelu
Zálohování v Ethos Suite vytváří obyčejný zip archiv, který obsahuje soubory z rádia. Ten se dá normálně dvojklikem otevřít a dá se obnovit klasicky soubor po souboru přetažením mezi okny průzkumníka do rádia ve Windows.
Obnova v rámci Ethos Suite pravděpodobně přežehlí vše, co záloha obsahovala.
Obnova v rámci Ethos Suite pravděpodobně přežehlí vše, co záloha obsahovala.
Právě mám obavu cokoli udělat,abych nezmastil co mám nastaveno. Zazalohovano mám,ale aby to k něčemu bylo.
Netřeba v tom hledat žádnou složitost. Rádio se připojuje jako klasická USB paměť.
Soubor radio.bin v kořeni SD karty nebo interní paměti (je to ta větší, ne ta menší s názvem Flash) obsahuje vše, co se konfiguruje v Sys.
Jednotlivé modely jsou ve složce models a mají také příponu bin.
Pak pochopitelně zvuky, skripty, logy, bitmapy, ... to je asi jasné.
Soubor radio.bin v kořeni SD karty nebo interní paměti (je to ta větší, ne ta menší s názvem Flash) obsahuje vše, co se konfiguruje v Sys.
Jednotlivé modely jsou ve složce models a mají také příponu bin.
Pak pochopitelně zvuky, skripty, logy, bitmapy, ... to je asi jasné.
Takže v étosu jedno tlačítko - stáhnout vybrané do PC a druhé tlačítko poslat z PC zpět do vysílače není. Tak jsem to měl u MPX .