Zvídavý dotaz - v čem je problém s dodávkami poslední verze X14RS? Uvedeno už nějakou dobu, třeba Lindinger má reálně skladem, ale na RCStudiu ani tečka, ač třeba novější XE RS již v listu je?
Docela mi vrtá hlavou lehčí rádio než X20, ale potřeboval bych i podporu TD protokolu, což by X14RS řešilo…
X14RS na RCstudio?
- Jan Urbánek
- Administrátor fóra
Re: X14RS na RCstudio?
Zavedeme ale spis na objednavu, cena lehcle pres 9tis kc me pripada dost vysoka v porovnani treba s X18 pod 8 tis a tak si nemyslim ze to bude uplen prodejni hit. Pokud nejakou chcete dejte prosim vedet emailem budu ted delat mini obj na Frsky s XE RS co jeste nebyli vyrobeny pri uzavirani posledni obj.
Re: X14RS na RCstudio?
Tak ono je to spíš nutno stavět proti X18R, první X18 nemá pro změnu TW a i gimbaly jsou horší (asi jako v X18S a pak zase X18R). Rozlišení displeje je taky lepší (opět napraveno až u X18R)
Mně to právě přijde jako docela zajímavá novinka, která v dost ohledech při menší hmotnosti dorovnává X18R, což je ale už rádio přes 11k, naopak právě původní X18 mi přijde o třídu níže. A hodně na diskusi je i z druhé strany příplatek za X18R…
Doporučuji se nad tím zamyslet, ona je to taková “nenápadná novinka” a na první pohled to opravdu může působit jako zbytečně drahé, ale ve skutečnosti to řadu X14 posouvá docela dost a sune to opravdu až někam k plnohodnotné alternativě X18 řady.
Jinak teď hned objednávku neudělám, musím si hlavně v hlavě srovnat, jestli si fakt to menší a lehčí rádio zdůvodním. Já mám primárně X20R a normálně bych o koupi ničeho nového neuvažoval, ale trochu mne trápí ruka a občas bych to odlehčení uvítal. Tohle nebude ihned, ale červíček v hlavě vrtá
Mně to právě přijde jako docela zajímavá novinka, která v dost ohledech při menší hmotnosti dorovnává X18R, což je ale už rádio přes 11k, naopak právě původní X18 mi přijde o třídu níže. A hodně na diskusi je i z druhé strany příplatek za X18R…
Doporučuji se nad tím zamyslet, ona je to taková “nenápadná novinka” a na první pohled to opravdu může působit jako zbytečně drahé, ale ve skutečnosti to řadu X14 posouvá docela dost a sune to opravdu až někam k plnohodnotné alternativě X18 řady.
Jinak teď hned objednávku neudělám, musím si hlavně v hlavě srovnat, jestli si fakt to menší a lehčí rádio zdůvodním. Já mám primárně X20R a normálně bych o koupi ničeho nového neuvažoval, ale trochu mne trápí ruka a občas bych to odlehčení uvítal. Tohle nebude ihned, ale červíček v hlavě vrtá