Ahoj, jsem tu nový..
To myslím, že je celkem všeříkající představení..
Ale zpět ke mě. Jsem papírový modelář železniční techniky v měřítku 1:25.
Jednoho dne jsem se zbláznil a řekl si, že postavím papírový model na dálkové ovládání.
O několik dní později jsem narazil na pana Romana Hanela, který je mi velkým učitelem a mým guru v problematice RC...
V současné době spolupracujeme na projektu X . Bohuzel nesmíme dávat žádné fotografie a i videa ze stavby. Ty budou zveřejněny až po kompletním odvysílání v pořadu Pozor Vlak.
Dostal jsem od Romana vysílačku Taranis Q X7.
Když jsem si myslel, že něco umím.. no tak nic. Roman .i pomocí video hovoru pomohl vše nastavit a jeho vstřícnost, ochota a profesionalita je na vysoké úrovni. S touto vysílačkou jde dělat divy.
V této chvíli se blížíme ke konci stavby... Dnes proběhl zátěžový test.. Těšte se na dalsi info o stavbě. A mých peripetiích s pochopením záludnosti a vychytávek s RC soupravou.
RC LOKOMOTIVA
- Roman_rc.pilot
- Kontaktovat uživatele:
Re: RC LOKOMOTIVA
Jsem rád, že mohu být součástí tohoto projektu. Dost to otevírá rozhled, co vše je možné a co se dá ovládat vysílačkou.
Jak už mé překvapení různými nastaveními bylo u tankánů, tak tady jsme opět narazily na složitejší pípání, ale zatím vše se povedlo.
Je zvláštní dělat LETOVÉ režimy na lokomotivu
Bude to moc hezký model a opravdu jedinečný![Mrknutí ;)](./images/smilies/icon_e_wink.gif)
Jak už mé překvapení různými nastaveními bylo u tankánů, tak tady jsme opět narazily na složitejší pípání, ale zatím vše se povedlo.
Je zvláštní dělat LETOVÉ režimy na lokomotivu
![Smích :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif)
Bude to moc hezký model a opravdu jedinečný
![Mrknutí ;)](./images/smilies/icon_e_wink.gif)
... S touto vysílačkou jde dělat divy. ...
Jestli to není tím, že se Roman narodil s genomem OpenTx.![Velká radost :D](./images/smilies/icon_e_biggrin.gif)
Jestli to není tím, že se Roman narodil s genomem OpenTx.
![Velká radost :D](./images/smilies/icon_e_biggrin.gif)
- Roman_rc.pilot
- Kontaktovat uživatele:
Bořík: Tak teď jsi to zabil ![Smích :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif)
![Smích :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif)