Servo Xact 5501 problém v nastavení

Jindra
Příspěvky: 38
Registrován: čtv 09. zář 2021 19:59:12
Bydliště: Brno

Servo Xact 5501 problém v nastavení

Příspěvek od Jindra »

V jiné části jsem psal o použití serva 5501 na plyn u benzinu saito r3. Aktualizaci FW jsem udělal, nastavil parametry serva. Dnes při zkoušce motoru
servo nedrží střed tzn. volnoběh, rukou ho v zapnutém stavu posunuji cca + - 1,5mm, vidím nastavení P1,2 D1,2 ale poslední parametr, což je mrtvé pásmo Gap nesvítí k možnosti nastavení, nejde nastavit. V řádku Gap jen 0 ve stavu stejném ,jako když je servo nenačteno ostatní ok. Zlepšil jsem to vyšší hodnotou na D1 tření, ale pořád to není dobré.
Jindra.

Uživatelský avatar
Jan Urbánek
Administrátor fóra
Příspěvky: 1620
Registrován: ned 21. dub 2019 17:30:13

Re: Servo Xact 5501 problém v nastavení

Příspěvek od Jan Urbánek »


Jindra
Příspěvky: 38
Registrován: čtv 09. zář 2021 19:59:12
Bydliště: Brno

Re: Servo Xact 5501 problém v nastavení

Příspěvek od Jindra »

Ano verze v2.0.1., dvakrát udělaná aktualizace FW.
Vzal jsem stejné servo, nové,mám další dvě do jetu a po aktualizaci,připojení stejná situace. Vrátil jsem původnímu servu tovární nastavení 6.5.6.7 gat nejde,je to lepší zřejmě ,než nastavení,které jsem si převzal s Yaka serva bls 5403H.
Chtělo ,by to tabulku továrních nastavení, nebo info u serva. Jindra.

Jindra
Příspěvky: 38
Registrován: čtv 09. zář 2021 19:59:12
Bydliště: Brno

Re: Servo Xact 5501 problém v nastavení

Příspěvek od Jindra »


Uživatelský avatar
Jan Urbánek
Administrátor fóra
Příspěvky: 1620
Registrován: ned 21. dub 2019 17:30:13

Re: Servo Xact 5501 problém v nastavení

Příspěvek od Jan Urbánek »

Podarilo se me sehnat nektere nastaveni viewtopic.php?f=71&t=949

ale 5501 tam neni, preptame se

Uživatelský avatar
Jan Urbánek
Administrátor fóra
Příspěvky: 1620
Registrován: ned 21. dub 2019 17:30:13

Re: Servo Xact 5501 problém v nastavení

Příspěvek od Jan Urbánek »

Prej nastavit P5 na 1 a zkusit

Jindra
Příspěvky: 38
Registrován: čtv 09. zář 2021 19:59:12
Bydliště: Brno

Re: Servo Xact 5501 problém v nastavení

Příspěvek od Jindra »

No to by šlo,pokud by se poslední řádek rozsvítil. Potíž je právě v nemožnosti rozkliknout do režimu nastavení. Myslím,že bez opravy FW to nepůjde, laicky-nastavení není povoleno. viz.video výš.

Odpovědět

Zpět na „Serva“