SR6 - SABILIZACE - PREHOZENE KANALY

PEPAN_EPAN
Příspěvky: 6
Registrován: ned 10. črc 2022 22:34:45

SR6 - SABILIZACE - PREHOZENE KANALY

Příspěvek od PEPAN_EPAN »

Zdravim, nastavil jsem stabilizaci na akrobat - 2x křidélka(K2_5) 1 směrovka K4 - 1 vyškovka K3. vypnuta STABILIZACE vše funguje jak ma. Po zapnuti je přehozena vyškovka na jedno křidélko ktere se chova jako vyškovka a vyškovka nedělá nic. AUX1 a AUX2 je zapnuti. Směrovka je ok. Kde mam hledat chybu?

Uživatelský avatar
prikrylm
Příspěvky: 568
Registrován: sob 27. dub 2019 10:16:52
Bydliště: Řečkovice

Re: SR6 - SABILIZACE - PREHOZENE KANALY

Příspěvek od prikrylm »

Na ch3 určitě nemůže být nic jiného jak plyn.
Překontroloval bych správné zapojení kanálů na přijímač, pak je potřeba do přijímače nastavit v jaké poloze bude v letadle nainstalován a nakonec se musí provést aspoň jednou "self-check".
(šroubovák | kleště | měřák | pájka | drátky | několik vrtulemi poháněných létajících strojů)

PEPAN_EPAN
Příspěvky: 6
Registrován: ned 10. črc 2022 22:34:45

Re: SR6 - SABILIZACE - PREHOZENE KANALY

Příspěvek od PEPAN_EPAN »

zapojeni je standardní alespon takto mam zapojeny všechny letadla už 20 let.
1-plyn
2- kridelko 1
3- vyskovka
4-smerovka
5-kridelko 2

vyzkoušel jsem i druhy přijímač SR10 a chová se to stejně.

Uživatelský avatar
Jan Urbánek
Administrátor fóra
Příspěvky: 1344
Registrován: ned 21. dub 2019 17:30:13

Re: SR6 - SABILIZACE - PREHOZENE KANALY

Příspěvek od Jan Urbánek »

Stabilizace ma predem urcene funkce ke kanalum, to je potreba dodrzet a to je
1 kridelko
2 vyskovka
3 plyn
4 smerovka
5 kridelko
6 vyskovka 2

PEPAN_EPAN
Příspěvky: 6
Registrován: ned 10. črc 2022 22:34:45

Re: SR6 - SABILIZACE - PREHOZENE KANALY

Příspěvek od PEPAN_EPAN »

děkuji za radu to jsem netušil že tam jine uspořádání. už to asi funguje jdu testovat.

Uživatelský avatar
Jan Urbánek
Administrátor fóra
Příspěvky: 1344
Registrován: ned 21. dub 2019 17:30:13

Re: SR6 - SABILIZACE - PREHOZENE KANALY

Příspěvek od Jan Urbánek »

Duvodem je, ze stabilizace musi vedet cim mava kdyz pracuje proto jsou kanaly fixni.

Odpovědět

Zpět na „Archer řada SR“