BT modul

KaMoSY
Příspěvky: 17
Registrován: pon 11. lis 2019 17:18:32

BT modul

Příspěvek od KaMoSY »

Dobrý den,
ve vlákně pro X7 jsem našel, že je možné dokoupit BT modul pro access rádia, a že by stály 700-800. Chci se zeptat zda by bylo možné dokoupit i pro x9d 2019? Mám totiž dvě tyto rádia a propojit si je mezi sebou by se mi líbilo, protože rozchodit přes sbus se mi to taky nepovedlo.
Předem děkuji za odpověď

Uživatelský avatar
Jan Urbánek
Administrátor fóra
Příspěvky: 1061
Registrován: ned 21. dub 2019 17:30:13

Re: BT modul

Příspěvek od Jan Urbánek »

Ten modul je stale stejny pres vsechny radia, zeptam se jestli je uvolni, je totiz problem se soucastmi a tak nektere klicove soucastly moho jit jen do vyroby.

KaMoSY
Příspěvky: 17
Registrován: pon 11. lis 2019 17:18:32

Re: BT modul

Příspěvek od KaMoSY »

Super budu moc rád když to pujde, tak já bych určitě dva vzal. A nebo se zeptám ještě takhle. Koukal jsem, že ta starší moduly nějaké máte. Když bych dal do obou vysílaček stejný modul tak by to fungovalo i na ty starší verze?

Uživatelský avatar
Jan Urbánek
Administrátor fóra
Příspěvky: 1061
Registrován: ned 21. dub 2019 17:30:13

Re: BT modul

Příspěvek od Jan Urbánek »

Ano i ty by fungovali

KaMoSY
Příspěvky: 17
Registrován: pon 11. lis 2019 17:18:32

Re: BT modul

Příspěvek od KaMoSY »

Děkuji za informaci. V tom případě jsem tedy objednal tu starou verzi. To mi bude stačit.

Uživatelský avatar
foulard
Příspěvky: 24
Registrován: ned 14. bře 2021 8:15:10
Bydliště: Brno

Re: BT modul

Příspěvek od foulard »

Měl bych dotaz když vyměním ten stávající BT modul v X9LiteS za ten starší bude to fungovat se starým BT modulem co jsem dopájel do QX7 teťka to jede jen jedním směrem
QX7 access

Uživatelský avatar
Jan Urbánek
Administrátor fóra
Příspěvky: 1061
Registrován: ned 21. dub 2019 17:30:13

Re: BT modul

Příspěvek od Jan Urbánek »

Ano rizeni tech modilu je stejne

Odpovědět

Zpět na „Taranis X9D a X9D+“