GR6

sramy
Příspěvky: 93
Registrován: pon 20. kvě 2019 22:52:55

GR6

Příspěvek od sramy »

Zdravím, pořídil jsem si nový přijímač Archer GR 6 z RC Studia,
mám problém, přijímač se spáruje jako RX-6, tj vše funkční až telemetrii - vario s výškoměrem.

Mám vysílač Taranis Q X7S ACCESS fw 2.3.9.otx, modul 2.1.0.

Možná budu muset reklamovat. :(
Díky Petr

sramy
Příspěvky: 93
Registrován: pon 20. kvě 2019 22:52:55

Re: GR6

Příspěvek od sramy »

Ještě jsem zkusil založit nový model, ale bohužel se stejným výsledkem. :(
Má již někdo tento přijímač?

Budu rád za rady, Petr

Uživatelský avatar
Jan Urbánek
Administrátor fóra
Příspěvky: 774
Registrován: ned 21. dub 2019 17:30:13

Re: GR6

Příspěvek od Jan Urbánek »

Co presne posiila a co neposila? Neni vypnuta telemtrie v nastaveni prijimace?

sramy
Příspěvky: 93
Registrován: pon 20. kvě 2019 22:52:55

Re: GR6

Příspěvek od sramy »

Dobrý den,
koukal jsem telemetrie není vypnuta.

Jdou tyto údaje 1:A2, 2:VFR 3:RSSI, 4:RxBt

Více na foto, třeba něco dělám špatně, ale zaskočilo mě že se spáruje jako RX6, párování jsem provedl několikrát
se stejným výsledkem.

Pak jsem vzal od Vás Archer G8 ten v pohodě po spárování jako GR8, se všemi telemetr. údaji.

Díky pane Urbánek za rady.
Přílohy
IMG_20200928_191336_7[1].jpg
IMG_20200928_191348_6[1].jpg
IMG_20200928_191407_1[1].jpg
IMG_20200928_191426_0[1].jpg

Uživatelský avatar
Jan Urbánek
Administrátor fóra
Příspěvky: 774
Registrován: ned 21. dub 2019 17:30:13

Re: GR6

Příspěvek od Jan Urbánek »

A je to opravdu GR6 ? nebo nenahral jste tam FW R6?

sramy
Příspěvky: 93
Registrován: pon 20. kvě 2019 22:52:55

Re: GR6

Příspěvek od sramy »

Ano je to opravdu Archer GR6 viz foto, koupený u Vás.

S FW mě to také napadlo, ale protože jsem na stránkách výrobce žádný FW na GR6 nenašel, tak jsem nic nepřehrával.

Při pohledu na vašich stránkách mě napadá snad jedno a to, že jsou přijímače stejné jen se liší popisem, nemohlo by se stát, že omylem byla vyměněna krabička a elektronika je z R6?

Nic jiného mne nenapadá.

Budu rád za pomoc chtěl bych GR6 s variem.
Mám poslat na e-mail fakturu nákupu?
Přílohy
IMG_20200929_191320_9[1].jpg

Uživatelský avatar
Jan Urbánek
Administrátor fóra
Příspěvky: 774
Registrován: ned 21. dub 2019 17:30:13

Re: GR6

Příspěvek od Jan Urbánek »

Me se hlasi GR6 jako GR6, resim tedy s Frsky proc se Vas GR6 hlasi jako R6. Je mozne ze budto spatne zabalen, nebo spatne flashly. Dam vedet

sramy
Příspěvky: 93
Registrován: pon 20. kvě 2019 22:52:55

Re: GR6

Příspěvek od sramy »

díky za info

sramy
Příspěvky: 93
Registrován: pon 20. kvě 2019 22:52:55

Re: GR6

Příspěvek od sramy »

Děkuji panu Urbánkovi, za výměnu přijímače. Původní byl z výroby zaměněn z GR6 za R6.
Záhada vyřešena ;)

Uživatelský avatar
Jan Urbánek
Administrátor fóra
Příspěvky: 774
Registrován: ned 21. dub 2019 17:30:13

Re: GR6

Příspěvek od Jan Urbánek »

Omlouvame se za vznikle komplikace, opravdu byl R6 zabalen jako GR6. Ve FrSky to pry znacne rozcililo primo BB (Big Boss)

Odpovědět

Zpět na „Archer řada GR“