Archer R6

Uživatelský avatar
Václav Cerha
Příspěvky: 12
Registrován: čtv 30. led 2020 17:14:14

Archer R6

Příspěvek od Václav Cerha »

Dobrý den, zakoupil jsem si přijímač Archer R6. A spolu s tím mi vznikl takový problém:-) Mám Horus X10S Express SW 2.3.9. Používám protokol D16. Přijímač jsem zdárně zaregistroval a napároval. Abych toto mohl udělat, bylo nutné nejprve udělat flash interního modulu. (1/2 hodinový souboj s technikou za použití slovníku pro opravy lesní techniky :D )
No a když však chci létat zase na D16, musím napřed zase přehrát SW interního modulu. Tak je mi divné, jestli to je standartní, nebo jestli něco dělám blbě... ?

ZS-Man
Příspěvky: 33
Registrován: pát 26. dub 2019 16:59:25

Re: Archer R6

Příspěvek od ZS-Man »

Zdravim, Archer a X10S Express přece umí protokol ACCESS, tak proc to parujes na D16?

Není v tom prijimaci uz ACCST 2.1? Pak musí být aktualizován i interní modul (to jsi udelal), ale také všechny ostatní prijimace(to asi ne). (jestli to tedy dobře chápu, Archer uz funguje, ale ostatní prijimace ne?)

Uživatelský avatar
Jan Urbánek
Administrátor fóra
Příspěvky: 774
Registrován: ned 21. dub 2019 17:30:13

Re: Archer R6

Příspěvek od Jan Urbánek »

Archer neumi ACCST (D16) jen registraci pres ACCESS a protoze je to novy prijimac je nutne mit ACCESS 2.1

Uživatelský avatar
Václav Cerha
Příspěvky: 12
Registrován: čtv 30. led 2020 17:14:14

Re: Archer R6

Příspěvek od Václav Cerha »

ZS-Man píše:
ned 25. říj 2020 20:27:22
Zdravim, Archer a X10S Express přece umí protokol ACCESS, tak proc to parujes na D16?

Není v tom prijimaci uz ACCST 2.1? Pak musí být aktualizován i interní modul (to jsi udelal), ale také všechny ostatní prijimace(to asi ne). (jestli to tedy dobře chápu, Archer uz funguje, ale ostatní prijimace ne?)
Takhle... Když jsem si před rokem vysílečku koupil, spolu s tím jsem si vzal i přijímače S6R. To jsem si zprovoznil a rok na tom bez problémů létám . Nyní jsem si koupil Archer a nastal ten popsaný "problém". Archer fungoval, ale najednou nefungovali ty původní S6R. Protože je víc používám, tak jsem to flashnul zpátky jak to bylo, ale nešlo mi to pod vousy, tak jsem se proto zeptal :-)
A páruju to na D16, protože to tak bylo ve video návodech od p. Mrázka :-)
Naposledy upravil(a) Václav Cerha dne pon 26. říj 2020 18:33:47, celkem upraveno 1 x.

Uživatelský avatar
Václav Cerha
Příspěvky: 12
Registrován: čtv 30. led 2020 17:14:14

Re: Archer R6

Příspěvek od Václav Cerha »

Jan Urbánek píše:
pon 26. říj 2020 12:03:08
Archer neumi ACCST (D16) jen registraci pres ACCESS a protoze je to novy prijimac je nutne mit ACCESS 2.1
Pane Urbánku, teď se blbě zeptám, ale musím se zeptat na to co tedy mám dělat.Jestli rozumím dobře, tak nahrát FW ACCESS 2.1 do přijímačů SxR ? Nějak v tom mám teď hokej... :?:

Uživatelský avatar
Roman_rc.pilot
Příspěvky: 66
Registrován: ned 26. dub 2020 20:58:34

Re: Archer R6

Příspěvek od Roman_rc.pilot »

Zdravicko. Po aktualizaci interniho modulu Horusu aby fungoval Archer, je nutne prehrat firmware v S6R na verzi ACCST2.1
Potom bude mozne na modelu, kde byl S6R zvolit D16 a bude potreba znovu akorat sparovat.
Firmware pro S6R ke stazeni zde
https://www.frsky-rc.com/wp-content/upl ... -2.1.0.zip
SXR_ACCST_2.1.0_vtail_FCC / LBT.frk - timto souborem aktualizovat prijimac, pokud se bude vytvaret novy model. Pokud uz je nejaky model nakonfigurovan, pouzit soubor s nazvem:
SXR_ACCST_2.1.0_FCC / LBT.frk
Frsky Horus X10s Express
John Deere 9620RX + Krampe Halfpipe HP20

Uživatelský avatar
Václav Cerha
Příspěvky: 12
Registrován: čtv 30. led 2020 17:14:14

Re: Archer R6

Příspěvek od Václav Cerha »

Děkuji za instrukce, pomohli mi. Nahrál jsem FW do přijímačů S6R a ani znovu napárování nebylo nutné. Nyní fungují všechny ;)

Uživatelský avatar
Woita
Příspěvky: 76
Registrován: ned 28. dub 2019 21:09:33
Bydliště: Písek
Kontaktovat uživatele:

Re: Archer R6

Příspěvek od Woita »

Tak si ještě přečti ve zdejším fóru o FW 2.1.5, bylo veselo... :lol:
viewtopic.php?f=44&p=3360#p3360

Odpovědět

Zpět na „Archer řada R“