Změna ID senzorů

Uživatelský avatar
Berry
Příspěvky: 14
Registrován: sob 27. dub 2019 0:45:08

Změna ID senzorů

Příspěvek od Berry » úte 16. črc 2019 22:59:19


Uživatelský avatar
prikrylm
Příspěvky: 253
Registrován: sob 27. dub 2019 10:16:52
Bydliště: Brno

Re: Změna ID senzorů

Příspěvek od prikrylm » ned 21. črc 2019 21:59:50

Vyzkoušeno na FLVSS a funguje pěkně.
(šroubovák | kleště | měřák | pájka | drátky | několik vrtulemi poháněných létajících strojů)

Roman_rc.pilot
Příspěvky: 16
Registrován: ned 26. dub 2020 20:58:34

Re: Změna ID senzorů

Příspěvek od Roman_rc.pilot » stř 13. kvě 2020 15:31:29

Kluci, jen ten sensor mam mit v prijimaci a prijimac nemusi byt napojeny nikam? Sorry, asi jsem to nepochopil :D

Uživatelský avatar
prikrylm
Příspěvky: 253
Registrován: sob 27. dub 2019 10:16:52
Bydliště: Brno

Re: Změna ID senzorů

Příspěvek od prikrylm » čtv 14. kvě 2020 10:05:44

Vysílačka musí na senzor přes s.port vidět. Takže senzor v přijímači a přijímač spárovaný s vysílačem.
Pak se ve vysílačce vybere, u kterého senzoru chci měnit ID, ID se načte a můžu jej změnit.
(šroubovák | kleště | měřák | pájka | drátky | několik vrtulemi poháněných létajících strojů)

Roman_rc.pilot
Příspěvky: 16
Registrován: ned 26. dub 2020 20:58:34

Re: Změna ID senzorů

Příspěvek od Roman_rc.pilot » pát 15. kvě 2020 20:29:57

Supr, diky pane ;)

Uživatelský avatar
juraj.jurej
Příspěvky: 166
Registrován: úte 30. dub 2019 7:09:35

Re: Změna ID senzorů

Příspěvek od juraj.jurej » úte 02. čer 2020 22:25:46

Nieje aj na Horus taký skript?
FrSky Horus X10

Uživatelský avatar
ellet
Příspěvky: 247
Registrován: úte 14. kvě 2019 17:37:26
Bydliště: Vysočina

Re: Změna ID senzorů

Příspěvek od ellet » úte 02. čer 2020 23:08:02

juraj.jurej píše:
úte 02. čer 2020 22:25:46
Nieje aj na Horus taký skript?
Funguje i na Horusu X10

Uživatelský avatar
juraj.jurej
Příspěvky: 166
Registrován: úte 30. dub 2019 7:09:35

Re: Změna ID senzorů

Příspěvek od juraj.jurej » stř 03. čer 2020 20:10:48

ellet píše:
úte 02. čer 2020 23:08:02
juraj.jurej píše:
úte 02. čer 2020 22:25:46
Nieje aj na Horus taký skript?
Funguje i na Horusu X10
Zistil som, aj ho už dávno mám :oops:
FrSky Horus X10

Odpovědět