Založení nového vlákna pro ETx
Založení nového vlákna pro ETx
S nástupem ETx mně zde chybí téma pro tento "nový" operační systém, takže bych se přimlouval u admina o jeho založení. Ano, na RCmanii existuje, ale tady by měl mít své místo oprávněně.
- Jan Urbánek
- Administrátor fóra
Re: Založení nového vlákna pro ETx
Myslite EdgeTX? Netusim jak to je s vyvojem
Ano, ten mám na mysli.
Copak to není plnohodnotný pokračovatel OTx. Vaše poznámka o vývoji EdgeTx mě trochu zaskočila.
Já jsem dosu zůstal u původního OTx a přemýšlím pomalu o přechodu na ETx, ale teď...
Copak to není plnohodnotný pokračovatel OTx. Vaše poznámka o vývoji EdgeTx mě trochu zaskočila.
Já jsem dosu zůstal u původního OTx a přemýšlím pomalu o přechodu na ETx, ale teď...
- Roman_rc.pilot
- Kontaktovat uživatele:
Asi to nějakým způsobem pokračovatel v jistých ohledech bude, ale s Frsky ho už nic nepojí, když vezmu v potaz nová rádia 
Používám ETx na Taranisu. Funguje skvěle. Mám změnu, používám UNI RX - ACCST
- Jan Urbánek
- Administrátor fóra
EdgeTX ma cast programatoru z OpenTX ale hlavni clovek dela ETHOS. Tusim ze tam byli nejake neshody ze se nekterym lidem nelibyl vyvoj OpenTX a tak odesli a na zakalde OpenTX toho udelali EdgeTX. Netusim ale moc pozadi.
Pokud vim je to velmi podobne OpenTx takze to co je ve vlakne o OpenTX plati i pro Edge, ale protoze jiz zadne nase radio krom dobeh produkce X7 a X9 opentx nema co by se resilo?
Pokud vim je to velmi podobne OpenTx takze to co je ve vlakne o OpenTX plati i pro Edge, ale protoze jiz zadne nase radio krom dobeh produkce X7 a X9 opentx nema co by se resilo?
Je fakt, že EdgeTx je větev OpenTx, kterou ale FrSky opustilo a šlo vlastní cestou - vývojem a podporou Ethos. S EdgeTX pokračuje např. Radiomaster, ale ten s FrSky nemá nic společného. Takže ideální by bylo, kdyby se diskuze ohledně EdgeTx objevila někde spolu s vysílačkami Radiomaster, ale zde to opravdu nemá co dělat. Což je možná škoda, ale je třeba to respektovat.