Volantovka - kéž by.

Odpovědět
Jan Urbánek
Administrátor fóra

Re: Volantovka - kéž by.

Příspěvek od Jan Urbánek »

Tohle tema zacne opet rezonovat, v ETHOS 26 (dojde k prejmenovani verze 1.7 na 26.1.0) se objevila podpora VX10 coz je volantovka.

Bořík

Příspěvek od Bořík »

A je někde nějaká informace o té VX10 ?

Jan Urbánek
Administrátor fóra

Příspěvek od Jan Urbánek »

Kdysi byl twkovy obrazek ale nebim jestli je to aktualni. Mozna dostanu nejaky prototyp
Přílohy
FB_IMG_1753902786502.jpg

Bořík

Příspěvek od Bořík »

Vypadá to velmi zajímavě. Ergonomie, jako u jiných vysílaček, nic moc ( určitě nedosáhnu palcem na volant ), ale aspoň jsou tam nějaké ovládací prvky, takže ten počet kanálů by nemusel být zbytečný. Jestli ta paní-konstruktérka, co dostala vývoj volantovky na starost, bude mít aspoň trochu času, tak by se ( snad ) ta volantovka mohla časem objevit. Za tu dobu, co to má ve vývoji, bude mít už děti v důchodu a tak by se tomu mohla věnovat naplno.

prikrylm

Příspěvek od prikrylm »

A není na expedice lepší něco co je primárně dělané pro ovládání jednou rukou? Třeba HotRC DS-4A?
(šroubovák | kleště | měřák | pájka | drátky | několik létajících, jezdících a plavajícich strojů)

Bořík

Příspěvek od Bořík »

HOT RC 8 a 10 jsem si pořídil a je to parádní vysílačka s několika programy pro auta, tanky ( všeobecně pásová vozidla ) a dvoumotorové lodě. Nedávno jsem viděl HOTRC 10 za necelých 700.- včetně desetikanálového přijímače, což je naprostá bomba. Jediné, co tomu chybí ( když to má 10 kanálů ), tak aspoň dva třípolohové přepínače navíc. A byla by to dokonalost sama. Ale i tak je to výborný poměr cena/výkon. U volantu to má právě takový výstupek pro ten palec.

prikrylm

Příspěvek od prikrylm »

Jde mi spíš o to, že na expedice TO chce něco malého lehkého, do jedné ruky ani TO nemusí umět moc "věcí". 10ch se mi na expedice jeví jako vcelku zbytečné.
(šroubovák | kleště | měřák | pájka | drátky | několik létajících, jezdících a plavajícich strojů)

Odpovědět

Zpět na „Obecně o rádiích“