R9 STAB OTA.Lua
R9 STAB OTA.Lua
Nedokázal jsem najít skript R9 STAB OTA.Lua, o kterém se zmiňuje manuál Instruction manual for FrSky R9 STAB OTA. Je někde k mání?
- Jan Urbánek
- Administrátor fóra
Re: R9 STAB OTA.Lua
Je to bezny skript pro SxR
Zkusil jsem v NASTROJE 1/7 skript FrSkySxR. Na sránce 1/2 i 1/2 se tváří že načítá nastavení z přijímače, pruh běží několik vteřin, ale žádná hodnota se nenačte. Všude --- a nedá se to změnit.
Zkusil jsem v SD-HC 2/7 ve složce S6R aS8R-CZ skript nastaveni. Na sránce 1/2 mi to po době, co jsem se naobědval načetlo jen jeden údaj - Typ letadla. Pruh se nehýbe, čekám dál. Vypadá to, že komunikace nějak funguje, ale je pomalá. Tak se mi to jeví i při komunikaci via bluetooth.
Zkusil jsem v SD-HC 2/7 ve složce S6R aS8R-CZ skript nastaveni. Na sránce 1/2 mi to po době, co jsem se naobědval načetlo jen jeden údaj - Typ letadla. Pruh se nehýbe, čekám dál. Vypadá to, že komunikace nějak funguje, ale je pomalá. Tak se mi to jeví i při komunikaci via bluetooth.
- Jan Urbánek
- Administrátor fóra
Skript proverim
- Jan Urbánek
- Administrátor fóra
Zkusil jsem to na svém X10 a stejný problém s lua. ještě s tím rozdílem že při režimu bez stabilizace šlapou všechny kanály. Při povolení položky režimu stabilizace chodí všechny kanály krom kanálu 1 a 2 které nereagují ani na stabilizaci ani na kniply. Tak že mrtvé.. Je dost možné že v novém firmware accst pro R9 to bude opravené.libor píše: ↑pon 08. čer 2020 13:09:57Zkusil jsem v NASTROJE 1/7 skript FrSkySxR. Na sránce 1/2 i 1/2 se tváří že načítá nastavení z přijímače, pruh běží několik vteřin, ale žádná hodnota se nenačte. Všude --- a nedá se to změnit.
- Jan Urbánek
- Administrátor fóra
mrtve kanaly znamena ze nemaji nauceny zadny rozsah, selfcheck a naucit