Zdravím, již ta otázka tady padla? X20 dnešní aktualizace, neuron 60 přes web resetovaný, nahraný poslední FW, přijímač SR8Plus rovněž aktuální FW,
v rádiu Lua script z frsky rc -60 neuron pro ethos -rovněž aktuální. Přijímač- telemetrie přes s.port funguje normálně,telemetrie s esc jede normálně, neuron nastaven přes web bez problému, ale nelze nastavit přes lua v rádiu. Stačí v rádiu stažené lua pro ethos esc? je třeba ještě něco?
Díky Jindra.
Neuron II 60
Re: Neuron II 60
Musí být Neuron připojen přes FBUS, bez modrého kabelu? Popis na de.fóru přijímač s FBUS pripojení dle návodu na FBUS a potom by mělo fungovat nastavení ESC přec LUA v rádiu?
- Jan Urbánek
- Administrátor fóra
Obecne se ted doporucuje co je mozne pripojivat pres FBUS.
Koupil jsem druhý Neuron 60 do Extry 48" Skywing s T- motorem 28 pólový outruner. S běžným Kavanem 80 SB motor ztrácel synchronizaci nad půl plynu ve všech možnostech nastavení. V kombinaci s TD přijímačem a zapojením přes F BUS ,funguje skvěle, zvlášť to nastavení přes rádio - LUA. Perfektní- motor má max 55A to nastavím v regulátoru, jako max proud a je vystaráno. Pro aktualizaci FW mám starý přijímač s S.port a tím určují aby se přepnul pro připojení pomocí STK k PC. Už, to znám,ale stejně jsem se chytil do pasti, když na PC zůstal vybraný automatický překlad a Neuron PC nepřipojil k přeložené stránce FrSky. Blbost,ale chvilku jsem přemýšlel. Motor jsem měl připojen.Jindra.