nastavení neuron II

dvomi
Příspěvky: 16
Registrován: ned 25. zář 2022 0:23:09

nastavení neuron II

Příspěvek od dvomi »

ahoj
nejde mi nastavit neuron II přes webové rozhraní, které ho nevidí, tvrdí, že není připojený nebo není napájený. Ve vysílačce jsem zase nenašel nic, co by jen naznačovalo, že patří k nastavování neuronu. Měli byste nějaký nápad? Děkuji


dvomi
Příspěvky: 16
Registrován: ned 25. zář 2022 0:23:09

Re: nastavení neuron II

Příspěvek od dvomi »

moc děkuji

dvomi
Příspěvky: 16
Registrován: ned 25. zář 2022 0:23:09

Re: nastavení neuron II

Příspěvek od dvomi »

podle tohoto viewtopic.php?f=24&t=990
postupu/návodu nastavování funguje bez problémů (včetně uprade fw)

Vlado kuzma
Příspěvky: 9
Registrován: sob 27. dub 2019 13:57:08
Bydliště: Terchova slovakia

Re: nastavení neuron II

Příspěvek od Vlado kuzma »

dvomi píše:
sob 19. srp 2023 13:25:28
ahoj
nejde mi nastavit neuron II přes webové rozhraní, které ho nevidí, tvrdí, že není připojený nebo není napájený. Ve vysílačce jsem zase nenašel nic, co by jen naznačovalo, že patří k nastavování neuronu. Měli byste nějaký nápad? Děkuji
Zdravim,mam tento istý problem,čo robim prosím zle ...Píšete že nový firmver,ale ako sa dostanem do regulatora ked ho pc nevidí ?

Vlado kuzma
Příspěvky: 9
Registrován: sob 27. dub 2019 13:57:08
Bydliště: Terchova slovakia

Re: nastavení neuron II

Příspěvek od Vlado kuzma »

Vlado kuzma píše:
pon 19. úno 2024 13:52:27
dvomi píše:
sob 19. srp 2023 13:25:28
ahoj
nejde mi nastavit neuron II přes webové rozhraní, které ho nevidí, tvrdí, že není připojený nebo není napájený. Ve vysílačce jsem zase nenašel nic, co by jen naznačovalo, že patří k nastavování neuronu. Měli byste nějaký nápad? Děkuji
Zdravim,mam tento istý problem,čo robim prosím zle ...Píšete že nový firmver,ale ako sa dostanem do regulatora ked ho pc nevidí ?
image.png

Uživatelský avatar
Jan Urbánek
Administrátor fóra
Příspěvky: 1697
Registrován: ned 21. dub 2019 17:30:13

Re: nastavení neuron II

Příspěvek od Jan Urbánek »

figl zde jste zkousel ? viewtopic.php?f=24&t=990

Vlado kuzma
Příspěvky: 9
Registrován: sob 27. dub 2019 13:57:08
Bydliště: Terchova slovakia

Re: nastavení neuron II

Příspěvek od Vlado kuzma »

Vyskúšal som všetky možnosti a píšem až po opakovanom neúspechu.
Je to prvý krát po 7 rokoch používania frsky čo som v koncoch...
Poprosím teda o radu.
Ako ďalej ?

Vlado kuzma
Příspěvky: 9
Registrován: sob 27. dub 2019 13:57:08
Bydliště: Terchova slovakia

Re: nastavení neuron II

Příspěvek od Vlado kuzma »


Zdá sa že nie som sám,presne tento prípad

Uživatelský avatar
Berry
Příspěvky: 26
Registrován: sob 27. dub 2019 0:45:08

Re: nastavení neuron II

Příspěvek od Berry »

Taky jsem se trápil. Pak jsem připojil motor a ejhle už to fachčilo. Zkus to.

Vlado kuzma
Příspěvky: 9
Registrován: sob 27. dub 2019 13:57:08
Bydliště: Terchova slovakia

Re: nastavení neuron II

Příspěvek od Vlado kuzma »

Dakujem za informaciu,už to ide cez web.V radiu mam nahraný program tiež ale nie je možnosť nastavovania - ako to aktivujem.
v telemetrii ukazuje všetky udaje,
dakujem,ospravedlnujem sa za moju neschopnost.

Vlado kuzma
Příspěvky: 9
Registrován: sob 27. dub 2019 13:57:08
Bydliště: Terchova slovakia

Re: nastavení neuron II

Příspěvek od Vlado kuzma »

Berry píše:
úte 20. úno 2024 16:20:46
Taky jsem se trápil. Pak jsem připojil motor a ejhle už to fachčilo. Zkus to.
Ďakujem Ti za radu,ani ma nenapadlo ten motor pripojiť...
Ale bolo by podla mňa potrebne priložiť konkretny navod k výrobku.
Ten čo je dodavaný to neuvádza
Vlado

Uživatelský avatar
Jan Urbánek
Administrátor fóra
Příspěvky: 1697
Registrován: ned 21. dub 2019 17:30:13

Re: nastavení neuron II

Příspěvek od Jan Urbánek »

kdyz jsem delal ten navod na foru zadny motor jsem nepripojoval

Vlado kuzma
Příspěvky: 9
Registrován: sob 27. dub 2019 13:57:08
Bydliště: Terchova slovakia

Re: nastavení neuron II

Příspěvek od Vlado kuzma »

Jan Urbánek píše:
stř 21. úno 2024 8:50:00
kdyz jsem delal ten navod na foru zadny motor jsem nepripojoval
Ani na tom videu mu to nefungovalo bez motora ...

Vlado kuzma
Příspěvky: 9
Registrován: sob 27. dub 2019 13:57:08
Bydliště: Terchova slovakia

Re: nastavení neuron II

Příspěvek od Vlado kuzma »

Pýtam sa Vás ,pán Urbánek ešte raz - ako budem môcť nastavovat parametre regulátora neuron 2 v rádiu.
Mám tam ptrebný program ale je to mŕtve.
Regulátor ide tak ako má.
Cez web som sa tam dostal na základe rady modelára Vy Ste to ignoroval.
Prosím uvedte všetky potrebne zapojenia na normálnu funkciu zariadenia alebo chcete ďalších 100 euro ?
Vlado

Uživatelský avatar
pstasek
Příspěvky: 193
Registrován: pát 26. dub 2019 21:21:55

Re: nastavení neuron II

Příspěvek od pstasek »

Je port přes který je připojen regulátor nastavený jako FBus, případně s připojeným S.Portem? Jsou vyhledané telemetrické senzory a zobrazují se? Nastavovací LUA skript potřebuje funkční obousměrnou komunikaci. Tam bych hledal problém...

Uživatelský avatar
Jan Urbánek
Administrátor fóra
Příspěvky: 1697
Registrován: ned 21. dub 2019 17:30:13

Re: nastavení neuron II

Příspěvek od Jan Urbánek »

Vlado kuzma píše:
stř 21. úno 2024 10:28:37
Jan Urbánek píše:
stř 21. úno 2024 8:50:00
kdyz jsem delal ten navod na foru zadny motor jsem nepripojoval
Ani na tom videu mu to nefungovalo bez motora ...
jak to ze me to funguje?

navazano spojeni a flash bez motora

https://photos.app.goo.gl/ucc36cHDKc7oyKNd7

Musite chytnou okno kdy po nastartovani je potreba pripojit regulator a mame to popsane
image.png

Uživatelský avatar
Jan Urbánek
Administrátor fóra
Příspěvky: 1697
Registrován: ned 21. dub 2019 17:30:13

Re: nastavení neuron II

Příspěvek od Jan Urbánek »

Vlado kuzma píše:
stř 21. úno 2024 23:04:47
Pýtam sa Vás ,pán Urbánek ešte raz - ako budem môcť nastavovat parametre regulátora neuron 2 v rádiu.
Mám tam ptrebný program ale je to mŕtve.
Regulátor ide tak ako má.
Cez web som sa tam dostal na základe rady modelára Vy Ste to ignoroval.
Prosím uvedte všetky potrebne zapojenia na normálnu funkciu zariadenia alebo chcete ďalších 100 euro ?
Vlado
Netusim za co chcete platit 100E, protoze vsechny informace zde mate verejne dostupne.

Zapojnei Fbus v manualu a u nas na strankach,
image.png
samozrejme vyhledat senzory a nainstalovat aktualni skript.

system udrzovat aktualni a taktez firmware v ESC, prijimaci a radiu.

pozapojovat a pak vse funguje

https://photos.app.goo.gl/Q6xaFYBbqsqCYppK9

Odpovědět

Zpět na „Regulátory ESC, SBEC“