Hlášení výšky

Karel1982
Příspěvky: 3
Registrován: sob 27. dub 2019 19:18:23

Hlášení výšky

Příspěvek od Karel1982 »

Ahoj, poradí mi někdo, jak u Horus X12S s OpentTX nastavit hlášení výšky například po 5 metrech.

Uživatelský avatar
jarda19
Příspěvky: 46
Registrován: ned 28. dub 2019 18:41:27
Bydliště: Havířov

Re: Hlášení výšky

Příspěvek od jarda19 »

A máš přijímač s variem nebo vnější vario ???
Horus X12S, hromada přijímačů, čidel a letadel

Karel1982
Příspěvky: 3
Registrován: sob 27. dub 2019 19:18:23

Re: Hlášení výšky

Příspěvek od Karel1982 »

Přijímač s variem

Uživatelský avatar
prikrylm
Příspěvky: 302
Registrován: sob 27. dub 2019 10:16:52
Bydliště: Brno

Re: Hlášení výšky

Příspěvek od prikrylm »

Ono je asi jedno jestli je externí nebo interní vario...
v logických fcích
|d|>=x pro Alt (telemetrické čidlo výšky nalezené/zadané v obrazovce čidel) hodnota 5.0m, případně podmínit nějakým přepínačem, aby se dal zvuk vypnout

ve spec fcích pak nastaveným logickým spínačem hlásit hodnotu výšky (Alt)....
(ověřeno na simu)
(šroubovák | kleště | měřák | pájka | drátky | několik vrtulemi poháněných létajících strojů)

Karel1982
Příspěvky: 3
Registrován: sob 27. dub 2019 19:18:23

Re: Hlášení výšky

Příspěvek od Karel1982 »

Díky. Otestuji.

Uživatelský avatar
jarda19
Příspěvky: 46
Registrován: ned 28. dub 2019 18:41:27
Bydliště: Havířov

Re: Hlášení výšky

Příspěvek od jarda19 »

Já to mám takhle: v telemetrii musí být senzory Alt a VSpd
Speciální funkce: SF1......SA-......Vario
SF2.....SA↓.....Hlásit stav......Alt...…..5s

Přepínačem SA volíš: vypnuto-zvuk varia-hlášení výšky
Horus X12S, hromada přijímačů, čidel a letadel

Beny9999
Příspěvky: 1
Registrován: stř 10. čer 2020 21:59:25

Re: Hlášení výšky

Příspěvek od Beny9999 »

Ahoj může mi barometr integrovaný na FC přenášet údaje do vysílačky X9D? Jsem začátečník tak laboruju..

Uživatelský avatar
Jan Urbánek
Administrátor fóra
Příspěvky: 774
Registrován: ned 21. dub 2019 17:30:13

Re: Hlášení výšky

Příspěvek od Jan Urbánek »

Pokud to deska poskytne tak muze, musi se vsak vyresit prenos telemtrie budtor s.portem nebo F.portem

Odpovědět

Zpět na „Senzory vario“