Nove uzivatelske zvuky pro nase zakazniky

Jan Urbánek
Administrátor fóra

Nove uzivatelske zvuky pro nase zakazniky

Příspěvek od Jan Urbánek »

Konecne jsem dokoncil generovani novych ceskych uzivatelskych zvuku. Nyni mate moznost si vybrat z 145 hlasek. Taktez jsem doplnil aktualni FW pro radia a prijimace do balicku a take LUA pro stabilizace.
Cely balicek je pripraven pro ETHOS 1.5
Najdete ho ve Vasem uctu v polozce ke stazeni jako ETHOS-SD.zip
V balicku jsou 3 adresare
  • audio
  • FIRMWARE
  • scripts
staci rozbalit balicek na uloziste radia at uz SD nebo flash kde tyto adresare uz mate, prepsat je a dojde k doplneni novych polozek, nebot struktura respektuje strukturu adresaru ETHOSu.

Pokud nechcete mit mix starych a novych uzivatelskych zvuku, pred nakopirovanim smazte zvuky v radiu v adresari audio / cs/ default (vsechny WAV), zustane v default jen adresar system (systemove zvuky). Pak nakopirujte balicek.
image.png

simirr

Re: Nove uzivatelske zvuky pro nase zakazniky

Příspěvek od simirr »

Dobrý den,
šlo by mě to dát taky na účet, ikdyž mám opentx? Stačí adresář s wav. Rád bych taky využil některé zvuky.
Děkuji Pavel

Bradys

Příspěvek od Bradys »

Dobrý jdem jsem tady na forum celekm panic. Od RC studia mám radio i dále nakupuji iuregistrovanej.. zde na foru jsem zaregistrovanej.Kde prosím najdu ty soubory ke stažení.Jestli jsou nějaké jiné podmínky nebo tak.Omlouvám se za dementní dotaz.

Jan Urbánek
Administrátor fóra

Příspěvek od Jan Urbánek »

Ve Vasem uctu v obchodec kdyz date na svoje jmeno pak ke stazeni a je tam ethos sd zip ale u novych radii to posledni donou vo jsem je udelal davame primo do radia pri prodeji

Odpovědět

Zpět na „Novinky“